Toplo preporučujem Dionu svima, osoblje je bilo srdačno i ljubazno prema meni, sjajno gostoprimstvo i procedura su bile veoma dobre, već sam zadovoljna svojim rezultatima! Hvala mnogo i preporučiću vas svojim prijateljima i porodici.

Lola.H.

Toplo preporučujem Dionu svima

Veoma sam zadovoljna uslugom pruženom u bolnici Diona. Dr Violoeta je učinila da se osećam veoma komforno i u potpunosti objasnila procedure. Osoblje je bilo veoma ljubazno i profesionalno. Bolnica ima veoma visoke standard i osećala sam se veoma sigurno u njihovim rukama. Veoma sam srećna zbog mog novog izgleda. Toplo preporučujem ovu bolnicu. Hvala svima tamo.

Ana

Toplo preporučujem ovu bolnicu. Hvala svima tamo

Imala sam sa doktorkom konsultaciju za redukciju dojki i doktorka i njeno osoblje su bili izuzetno profesionalni, SUPER lepo i informativno. Oni nisu okupirani time da samo uzmu novac. Više su brinuli o tome da za mene obezbede najbolju opciju i ja to cenim.

Lady D.
 

Doktorka i njeno osoblje su bili izuzetno profesionalni

Mr.sci. med. Violeta Skorobać Asanin je neverovatna i najbolji doktor na svetu. Ne samo visoko stručna već i stvarno ljudsko biće. Hvala!

Victoria Y.

Veliko hvala!

Kompletna blefaroplastika – tretman je urađen profesionalno, tačno i u skladu sa planiranom procedurom, uključujući preliminarni pregled i postoperativni tretman i kontrole.

Renndy

Tretman je urađen profesionalno, tačno i u skladu sa planiranom procedurom

Veoma profesionalna klinika, kao i doktorka i osoblje. Dobro sam informisana o proceduri i različitim tipovima implantata. Koriste Viber, tako da je komunikacija bila veoma laka i odgovaraju veoma brzo. Dr Violeta je veoma iskusan doktor sa dobrim smislom za humor! Osećala sam se kao da znam celokupno osoblje još odavno, tako da sam se osećala vrlo samouvereno i atmosfera je vrhunska. I nakon operacije, kada osećate bol i niste tako dobro, oni se šale i čine da se osećate bolje. Imala sam kontrolne preglede svakog četvrtog dana što mi je ulivalo sigurnost. Rezultat proveravaju sve vreme, posle mesec dana, tri meseca, šest meseci. Toplo preporučujem dr Violetu, mogu reći da je to bilo veoma dobro iskustvo!!! Mnogo ljubavi za tebe, Violeta :)

Manilla

Osećala sam se kao da znam celokupno osoblje još odavno

Odličan i iskusan doktor. Njen pristup je bio veoma odgovoran i realističan. Bolnica je dobro opremljena najnovijom mogućom opremom i instrumentima. U potpunosti vredi. Veoma sam zadovoljna rezultatom.

Jasmin

U potpunosti vredi

Imala sam liposukciju i transfer masti u noge. Generalno, zadovoljna sam rezultatom. Dr Violeta je najbolji doktor kog sam ikada srela. Ona je veoma zabavna, čak je i pevala sa mnom pre operacije. Njen smisao za humor i zarazni smeh učinili su moj boravak boljim. Osoblje i sestre brinu o svojim pacijentima. Bol je bio umeren posle operacije i mogla sam odmah da hodam. Preporučujem svima Dionu za bilo koju operaciju.

Linn10

Dr Violeta je najbolji doktor

Imam polio od detinjstva. Moja leva noga izgubila je većinu mišićne mase i nije rasla. Počela sam da istražujem transfer masti u nogu i rečeno mi je da nije moguće zato što je mišić mnogo tanak. Posle mnogo istraživanja naišla sam na dr Ašanin u Srbiji. Pošto sam iz Londona, kontaktirala sam sa njom da proverim da li je moguće. Doktorka Violeta me je ohrabrila rekavši da je moguće uraditi transfer masti u moju nogu. Otišla sam da se vidimo i rekla mi je da treba da dobijem na težini da bi mogla da uzme mast sa neželjenih delova i da je prebaci u moju nogu. Tim u Dioni je divan. Kao što sam rekla, iz Londona sam, a svi dobro govore engleski, ljubazni su i ponašali su se prema meni kao da sam član porodice. Oduševljena sam operacijom i bilo mi je zadovoljstvo da provedem vreme u DIoni. Ne mogu da verujem da je operacija bila moguća i da su mi sada obe noge iste veličine. Najveće čudo je što je mast koja je prebačena u nogu napravila to da je mišić porastao prvi put od kada se sećam. Noga raste. Ohrabrujem svakoga da ide na ovu operaciju ako ima ovu vrstu problema ili na bilu koju kozmetičku operaciju čak i ako dolazi iz druge države. To je zaista neverovatno mesto i dr Violeta je fantastičan i ekstremno vešt hirurg sa lepom dušom.

Linny
 

Ne mogu da verujem da je operacija bila moguća

Ne mogu biti zadovljnija dr Violetom, medicinskim osobljem u Specijalnoj bolnici za estetsku, rekonstruktivnu i plastičnu hirurgiju Diona i celokupnom procedurom. 🙌 Moj oporavak je trajao 4-5 dana. Grudi izgledaju 100% prirodno.

Soffy

Ne mogu biti zadovljnija dr Violetom i medicinskim osobljem u Dioni

Najpre sam oklevala, trebalo mi je dve godine da se odlučim za operaciju, a sada bih volela da nisam čekala toliko dugo! Ispalo je odlično, moje crte lica su ostale iste, tako da niko, čak ni moja najbliža porodica i prijatelji nisu primetili da sam imala bilo kakvu intervenciju, osim da izgledam odmorno, mlađe i sveže. Bolnica Diona je vrhunska ustanova sa ljubaznim i visoko profesionalnim osobljem i mesto gde se pacijenti osećaju bezbedno, pored toga što imaju odličan tretman. Dr Violeta Skorobać Ašanin je umetnik u svojoj delatnosti: vrhunski stručnjak koji brine o svakom pacijentu, pažljivo sluša i posmatra i tek onda izvodi operaciju za peticu, a pri tom je sve vreme prijateljski nastrojena i nasmejana. Kakav dragulj! Čitavo iskustvo je za mene sigurno i prijatno, od prvog susreta do kontrolnih pregleda, i nemam ništa drugo da kažem osim svega najlepšeg o rezultatu, bolnici i dr Violeti.

Diana

Divno iskustvo i savršeni rezultati nakon operacije kapaka kod dr Skorobać u Beogradu

Imala sam dosta plastičnih operacija ranije ali nikada nisam bila zadovoljna. Nakon ove operacije ja sam više nego srećna, dr Skorobac mi je promenila život i ona je najbolja. Bolnica je sjajna, kao i  njen tim. Ja sam lepa i srećna. :)

Ivanans
 

Nakon ove operacije ja sam više nego srećna

Osoblje u Dioni čine najdivniji ljudi koje ćete upoznati. Pažnja koju posvećuju svakoj vašoj potrebi ne izostaje ni u jednom trenutku, od prvobitne do poslednje konsultacije. Ne reći da je dr Violeta vrhunska nije pravedno. Profesionalnost u svakoj situaciji je zaista za divljenje. Pažnja koju sam dobila od nje je neverovatna, svaka procedura je njeno umetničko delo, a reći da me je učinila da izgledam i da se osećam lepo je malo. Ukoliko razmatrate bilo koju proceduru, ona je jedini doktor kod koga bi trebalo da odete, njena etika i celokupna preoprativna i postoperativna praksa je najbolja.

Slava

Profesionalnost u svakoj situaciji je zaista za divljenje

Odličan doktor. Sjajan celokupni rezultat. Odlična usluga.

Maria Wiesel
 

Odličan doktor, sjajan celokupni rezultat.

Posle nekoliko konsultacija u Beogradu, odlučila sam se za bolnicu Diona zbog veoma profesionalnog osoblja i fantastične usluge i posvećenosti klijentu, što se može porediti sa međunarodnim standardima. Bolnica Diona je zaista najbolje iskustvo koje sam imala sa plastičnom hirurgijom. Čak je i moj partner oduševljen uslugom i atmosferom. Preporučila bih dr Violetu svima, ona zna šta radi, sluša pacijente, što je veoma važno. Ne mogu izraziti rečima doživotnu zahvalnost dr Violeti neverovatnom poslu koji je obavila kod mene. Hvala neverovatnom osoblju i svima u Dioni. Volim vas sve.

Aleksis

Bolnica Diona je zaista najbolje iskustvo koje sam imala sa plastičnom hirurgijom

Neverovatno i veoma ljubazno i profesionalno osoblje i naravno dr Violeta je odlična. Veoma sam zadovoljna celokupnim iskustvom i rezultatima!

Sandraaa
 

Neverovatno i veoma ljubazno i profesionalno osoblje

Bila sam jako zadovoljna uslugom pruženom u bolnici Diona. Dr Violeta je učinila da se osećam jako ugodno i potpuno mi je objasnila procedure. Osoblje je bilo jako ljubazno i profesionalno. Bolnica ima visoki standard i osećala sam se bezbedno u njihovim rukama. Jako sam zadovoljna svojim novim izgledom. Zaista preporučujem ovu bolnicu. Hvala svima u Dioni.

L.S.
 

Zaista preporučujem ovu bolnicu. Hvala svima u Dioni

Preporučujem Dionu svakome, osoblje je bilo jako prijatno i ljubazno prema meni, sjajna bolnica i operacija je prošla jako dobro. Već sam zadovoljna svojjim rezultatima. Hvala mnogo preporučila sam vas mojim prijateljima i porodici.

Michael

Sjajna bolnica i operacija je prošla jako dobro
Violeta je najbolja. Iskrena i simpaticna. Osjecala sam se super u bolnici. Sestre se brinu i trude oko pacijenta. Uvijek bi opet kod nje.
Violeta je najbolja

Osoblje je veoma ljubazno i uslužno doktorka Violeta je pravi profesionalac i sigurno ću vas preporučiti. Bilo mi je zadovoljstvo i čast biti vas zadovoljni pacijent svaka pohvala cijelom timu.

S. Dž.

Svaka pohvala cijelom timu...

Nemam nikakvu kritiku. Sugestije ne treba jer ste pametniji od mene. Vaš rad i usluge su na najvišem nivou. Mogu vam pozavideti i zapadnjaci. Svima zelim dobro zdravlje i uspeha u budućem radu. Gospođi Violeti zelim sve najbolje u zivotu i stručnom radu.

J. P.

Vaš rad i usluge su na najvišem nivou!

Predanost lep vredan ambijent. Stručnost i tačnost lekara.

 D. K.

Stručnost i tačnost lekara...

Doktorka Violeta izuzetno brine o tome da intervencijom ostvari najprirodnije moguće rezultate. Rezultati su „prirodna“ lepota.

S. E.

Rezultati su „prirodna“ lepota.

Veoma zadovoljna tretmanom u bolnici. Sve pohvale za dr. Violetu i kompletno medicinsko osoblje! Maksimalna posvećenost pacijentima.

J. I.

Maksimalna posvećenost pacijentima...

Impresionirana sa stručnošću osoblja a ponajviše dr. Violete. Najbolja dr. Violeta me je učinila najsrećnijom i prelepom. Hvala do neba dr. Violeta.

S. S.

dr. Violeta me je učinila najsrećnijom i prelepom...

Sve je bilo ok..od prijem pa nadalje. Nadam se da će i oporavak biti biti u redu da bi moje zadovoljstvo bilo kompletno. Sve sestre su super, ne bih nikog izdvajala ljubazne i posvećene. Doktorka Violeta je VRH.

S. R.

Sve je bilo ok...

Od samog početka sam se osećala prijatno. Doktor i sestre su mi ulivali osećaj poverenja i sigurnosti, a i rezultat operacije je bio kako sam i očekivala.

A. M.

Rezultat operacije je bio kako sam i očekivala...

Veliko hvala doktorki Violeti i osoblju bolnice ,,Diona“, kod vas sam ostvarila svoj veliki san.

I. A.

,,Diona“, kod vas sam ostvarila svoj veliki san!

Sve pohvale medicinskim sestrama, posebna zahvalnost profesionalcu dr Violeti.

T. V.

Sve pohvale!

Sve je bilo veoma zadovoljavajuće, ostanite takvi kakvi jeste. Rezultat je odličan. Jako mi se dopalo da su kontrole u početku bile česte, tako sam se osećala veoma sigurno. Sviđa mi se da pratite proces celih godinu dana.

S. Lj.

Rezultat je odličan!

Super doktorka i super sestre!

G. L.

Super doktorka i super sestre!

Hvala na svemu i celom timu!

P. J.

Hvala na svemu i celom timu!

Prezadovoljna sam celom klinikom i rezultatom. Opet bi ovde uradila i presrećna sam što sam se za vas odlučila.

M. I.

Prezadovoljna sam celom klinikom i rezultatom.

Veoma sam zadovoljna razultatom. Perfektno je kako sam zamislila. Hvala!

 T. M.

Perfektno je kako sam zamislila...

The whole stuff of Diona Hospital is really professional and I am very satisfied with the service and results, and doctor Violeta will be always my choice whatever intervention I plan.

M. I.

I am very satisfied with the service and results...

Moram da istaknem zadovoljstvo klinikom, zasnovana na pruženoj vrhunskoj pažnji. Ovo nije moj prvi kontakt sa privatnom praksom,ali je svakako najpozitivniji i zato sa neskrivajućim zadovoljstvom pripremam slogan Klinike - “Hvala vam, radujem se narednom susretu”.

I. K.

Hvala vam, radujem se narednom susretu...

Izuzetno mi je drago što sam odabrala baš Vas. To je bio pravi izbor. Sve pohvale za doktorku i osoblje!

J. N.

Sve pohvale za doktorku i osoblje!

Doktorka je divna osoba takodje. Za sada sam zadovoljna, nadam se da će tako ostatii da ćemo se družiti u budućnosti.Srećno!

T. T.

Sada sam zadovoljna...

Doktorka Violeta  je stručnjak koji fantastično savetuje i preporučuje,što ne samo da uliva veliko poverenje nego i rezultira u divnom izgledu posle zahvata na sasvim prirodan način.

S.E

Apsolutno ništa ne bih imala da oduzmem ili dodam , sve u „DIONI“ je perfektno , a najviše mi se dopada odnos između osoblja i pacijenta. Sve čestitke! 

Dragana M

Od prvog susreta sa Dr Violetom sam stekla odlične utiske zbog čega sam se i opredelila da se operišem u „DIONI“ , zajedno smo došli do najboljeg rešenja za mene. Operacija i oporavak su prošli u najboljem redu i Dr Violeta i sve sestrice su izuzetno prijatne! Sve u svemu ja sam veoma zadovoljna jedno iskustvo iz kog sam ponešto i naučila!

Dunja K

Ne znam šta bih rekla Vi ste savršeni! (Dr Violeta)

Snežana S

Naše poznanstvo i saradnja datira iz 2005-e godine! Malo je reći da je sve rečeno i urađeno fantastično!!! Najljubaznije osoblje, nasmejane, pozitivne, stručne, strpljive...Dr Violeta je izuzetna u svakom smislu , iskrena, profesionalna, njen „rad“ je čarolija!!!

Veliko hvala

P.S.Vratili ste mi osmeh na lice i sjaj u oku...

Biljana M

Obožavam Doktoricu Violetu, imam veliko poverenje u nju, jako visoko mišljenje i najbitnije da sam tako sigurna i da taj razgovor sa njom mnogo znači i pomaže (pacijentu). Da je bilo drugačije , ne bi bila zadovoljna. Imati osećaj da neko razgovora tako opušteno sa vama kao da se znate sto godina je divan. Hvala Violeta!

Kristina B

Veliko HVALA Doktorki Violeti što izgledam kako izgledam i što mi niko ne poveruje kad kažem koliko godina imam! Sve pohvale za sestra Draganu.

 
Spomenka B.

Beskrajno hvala dragoj Doktorki Skorobać!   

Jasmina

Veoma je teško dati bilo kakav predlog koji bi imao za cilj poboljšanje kvaliteta rada i usluga ove ustanove.U svakom pogledu sam zadovoljna.Veoma profesionalna usluga i tretman,posvećena Doktorka i njen tim.Dokaz i potvrda mog mišljenja i ocene o radu „DIONE“ je moj višegodišnji dolazak u ovu ustanovu.Jednom rečju u svemu perfektni ,na radost i zadovoljstvo svih pacijenata.

Marina L.

Nastavite ovako – ni privatna ni državna zdravstvena usluga, nije Vam ni do kolena!!!

Marija S.

Nemam kritiku! Pohvale za ljubaznost ,za ljudski i profesionalni pristup!

Natasa O.

Timu „DIONA“ veliko Hvala za odličan posao kod moje  Ivane! 

Najlepše želje Alan Oxford UK

Želim ovim putem još jednom da se zahvalim divnoj ženi sa Velikim Srcem Dr Violeti Skorobać Ašanin njenom osoblju sa klinike svima koji su bili uključeni u organizaciju ovako velikom,značajnom i uspešnom projekatu za Srbiju! Zahvaljujem svim srcem!

Zorica V.

Vrlo profesionalna komunikacija i više nego profesionalna usluga.Ako bih bilo šta u budućnosti radio moj izbor bi bio isključivo bolnica „DIONA“ i Doktorka Violeta. P.S.Veliko hvala sestri Dragani na punoj podršci pre,tokom i nakon operacije!

Predrag V.

Sve pohvale!!! Predivna ordinacija kao i Doktorka i sestre! Najbolja u gradu „DIONA“

Jelena T.

Moje zadovoljstvo što sam odabrala ovu ordinaciju je veliko,svi segmenti od prvog pregleda do današnje tromesečne kontrole su brilijantni,prvenstveno zahvaljujući stručnosti i posvećenosti Doktorke Violete kao i svog pratećeg osoblja. Volimo Vas i sve ostale estetske intervencije radićemo kod Vas sa punim poverenjem.

Ana V.

Jako je bitno i lepo što pored velike stručnosti Dr Violete i njenog osoblja postoji vrlo lep odnos prema pacijentu pun ljubavi,komunikacije i velike podrške.Hvala Vam svima ,Dr Violeti i njenom sjajnom osoblju!

Lea

„Ono što vam ne podari majka priroda, podari vam Doktorka Violeta“  je rečenica koju ću u budućnosti definitivno koristiti.  Na tome, strpljenju, pažnji , razumevanju  i  „prevelikoj“ mrvi samopoštovanja sam vam neizmerno zahvalna. 

S ljubavlju i poštovanjem vaša Tijana

Humanitarna organizacija „Prijatelj u nevolji“ dodeljuje ZAHVALNICU za dobročinstvo, plemenitost i pruženu podršku „DIONI“. Lepo je imati prijatelja, a još lepše biti prijatelj u nevolji.

Humanitarna organizacija

Dragi Doktori hvala Vam što ste moju predivnu majku učinili savršenom.

Strahinja

Kolektivu Klinike „DIONA“, uz neopisivu radost,što je moja operacija uspešno završena osećam,takođe neizmernu zahvalnost prema svima koji ste uzeli učešća, u mom slučaju od prvog susreta do današnjeg dana, slabe su reči koje bi opisale takvo poštovanje i zahvalnost, koje ja osećam prema svima Vama. Volim vas sve i obožavam a posebno moju Doktorku.

Vasa Jelena

Poslije intervencije koju sam obavila mogu samo reći da sam prezadovoljna.Kao prvo doktorka Violeta me je oduševila svojim izgledom,toplinom,pristupom,lepotom i što je najvažnije u potpunosti mi je objasnila cjelokupnu intervenciju i napravila pravi izbor za mene...Presrećna sam,Hvala puno Doktorki Violeti što me je učinila sada kompletnom ženom koja je prezadovoljna svojim grudima.

Jelena J.

Svi u bolnici „DIONA“  su izuzetno požrtvovani za pacijente što je izuzetno važno,sam pristup radi ohrabrenja pacijenta u izvođenju estetskog zahvata. Hvala vam super ste!

Tijana R.

Prezadovoljna sa stručnošću,a najviše rezultatom posle obavljene operacije.Pored izraženog profesionalizma ,odnos između osoblja i pacijenata je topao i otvoren.Klinika perfektna,čista.Sve u svemu oduševljena sam.

Mina S.

Dragi Doktori hvala Vam što ste moju predivnu majku učinili savršenom.

Strahinja

Svi u bolnici „DIONA“ su izuzetno požrtvovani za pacijente što je izuzetno važno, sam pristup radi ohrabrenja pacijenta u izvođenju estetskog zahvata. Hvala vam super ste!

Tijana R.