Violeta je najbolja. Iskrena i simpaticna. Osjecala sam se super u bolnici. Sestre se brinu i trude oko pacijenta. Uvijek bi opet kod nje.
Violeta je najbolja

Osoblje je veoma ljubazno i uslužno doktorka Violeta je pravi profesionalac i sigurno ću vas preporučiti. Bilo mi je zadovoljstvo i čast biti vas zadovoljni pacijent svaka pohvala cijelom timu.

S. Dž.

Svaka pohvala cijelom timu...

Nemam nikakvu kritiku. Sugestije ne treba jer ste pametniji od mene. Vaš rad i usluge su na najvišem nivou. Mogu vam pozavideti i zapadnjaci. Svima zelim dobro zdravlje i uspeha u budućem radu. Gospođi Violeti zelim sve najbolje u zivotu i stručnom radu.

J. P.

Vaš rad i usluge su na najvišem nivou!

Predanost lep vredan ambijent. Stručnost i tačnost lekara.

 D. K.

Stručnost i tačnost lekara...

Doktorka Violeta izuzetno brine o tome da intervencijom ostvari najprirodnije moguće rezultate. Rezultati su „prirodna“ lepota.

S. E.

Rezultati su „prirodna“ lepota.

Veoma zadovoljna tretmanom u bolnici. Sve pohvale za dr. Violetu i kompletno medicinsko osoblje! Maksimalna posvećenost pacijentima.

J. I.

Maksimalna posvećenost pacijentima...

Impresionirana sa stručnošću osoblja a ponajviše dr. Violete. Najbolja dr. Violeta me je učinila najsrećnijom i prelepom. Hvala do neba dr. Violeta.

S. S.

dr. Violeta me je učinila najsrećnijom i prelepom...

Sve je bilo ok..od prijem pa nadalje. Nadam se da će i oporavak biti biti u redu da bi moje zadovoljstvo bilo kompletno. Sve sestre su super, ne bih nikog izdvajala ljubazne i posvećene. Doktorka Violeta je VRH.

S. R.

Sve je bilo ok...

Od samog početka sam se osećala prijatno. Doktor i sestre su mi ulivali osećaj poverenja i sigurnosti, a i rezultat operacije je bio kako sam i očekivala.

A. M.

Rezultat operacije je bio kako sam i očekivala...

Veliko hvala doktorki Violeti i osoblju bolnice ,,Diona“, kod vas sam ostvarila svoj veliki san.

I. A.

,,Diona“, kod vas sam ostvarila svoj veliki san!

Sve pohvale medicinskim sestrama, posebna zahvalnost profesionalcu dr Violeti.

T. V.

Sve pohvale!

Sve je bilo veoma zadovoljavajuće, ostanite takvi kakvi jeste. Rezultat je odličan. Jako mi se dopalo da su kontrole u početku bile česte, tako sam se osećala veoma sigurno. Sviđa mi se da pratite proces celih godinu dana.

S. Lj.

Rezultat je odličan!

Super doktorka i super sestre!

G. L.

Super doktorka i super sestre!

Hvala na svemu i celom timu!

P. J.

Hvala na svemu i celom timu!

Prezadovoljna sam celom klinikom i rezultatom. Opet bi ovde uradila i presrećna sam što sam se za vas odlučila.

M. I.

Prezadovoljna sam celom klinikom i rezultatom.

Veoma sam zadovoljna razultatom. Perfektno je kako sam zamislila. Hvala!

 T. M.

Perfektno je kako sam zamislila...

The whole stuff of Diona Hospital is really professional and I am very satisfied with the service and results, and doctor Violeta will be always my choice whatever intervention I plan.

M. I.

I am very satisfied with the service and results...

Moram da istaknem zadovoljstvo klinikom, zasnovana na pruženoj vrhunskoj pažnji. Ovo nije moj prvi kontakt sa privatnom praksom,ali je svakako najpozitivniji i zato sa neskrivajućim zadovoljstvom pripremam slogan Klinike - “Hvala vam, radujem se narednom susretu”.

I. K.

Hvala vam, radujem se narednom susretu...

Izuzetno mi je drago što sam odabrala baš Vas. To je bio pravi izbor. Sve pohvale za doktorku i osoblje!

J. N.

Sve pohvale za doktorku i osoblje!

Doktorka je divna osoba takodje. Za sada sam zadovoljna, nadam se da će tako ostatii da ćemo se družiti u budućnosti.Srećno!

T. T.

Sada sam zadovoljna...

Doktorka Violeta  je stručnjak koji fantastično savetuje i preporučuje,što ne samo da uliva veliko poverenje nego i rezultira u divnom izgledu posle zahvata na sasvim prirodan način.

S.E

Apsolutno ništa ne bih imala da oduzmem ili dodam , sve u „DIONI“ je perfektno , a najviše mi se dopada odnos između osoblja i pacijenta. Sve čestitke! 

Dragana M

Od prvog susreta sa Dr Violetom sam stekla odlične utiske zbog čega sam se i opredelila da se operišem u „DIONI“ , zajedno smo došli do najboljeg rešenja za mene. Operacija i oporavak su prošli u najboljem redu i Dr Violeta i sve sestrice su izuzetno prijatne! Sve u svemu ja sam veoma zadovoljna jedno iskustvo iz kog sam ponešto i naučila!

Dunja K

Ne znam šta bih rekla Vi ste savršeni! (Dr Violeta)

Snežana S

Naše poznanstvo i saradnja datira iz 2005-e godine! Malo je reći da je sve rečeno i urađeno fantastično!!! Najljubaznije osoblje, nasmejane, pozitivne, stručne, strpljive...Dr Violeta je izuzetna u svakom smislu , iskrena, profesionalna, njen „rad“ je čarolija!!!

Veliko hvala

P.S.Vratili ste mi osmeh na lice i sjaj u oku...

Biljana M

Obožavam Doktoricu Violetu, imam veliko poverenje u nju, jako visoko mišljenje i najbitnije da sam tako sigurna i da taj razgovor sa njom mnogo znači i pomaže (pacijentu). Da je bilo drugačije , ne bi bila zadovoljna. Imati osećaj da neko razgovora tako opušteno sa vama kao da se znate sto godina je divan. Hvala Violeta!

Kristina B

Veliko HVALA Doktorki Violeti što izgledam kako izgledam i što mi niko ne poveruje kad kažem koliko godina imam! Sve pohvale za sestra Draganu.

 
Spomenka B.

Beskrajno hvala dragoj Doktorki Skorobać!   

Jasmina

Veoma je teško dati bilo kakav predlog koji bi imao za cilj poboljšanje kvaliteta rada i usluga ove ustanove.U svakom pogledu sam zadovoljna.Veoma profesionalna usluga i tretman,posvećena Doktorka i njen tim.Dokaz i potvrda mog mišljenja i ocene o radu „DIONE“ je moj višegodišnji dolazak u ovu ustanovu.Jednom rečju u svemu perfektni ,na radost i zadovoljstvo svih pacijenata.

Marina L.

Nastavite ovako – ni privatna ni državna zdravstvena usluga, nije Vam ni do kolena!!!

Marija S.

Nemam kritiku! Pohvale za ljubaznost ,za ljudski i profesionalni pristup!

Natasa O.

Timu „DIONA“ veliko Hvala za odličan posao kod moje  Ivane! 

Najlepše želje Alan Oxford UK

Želim ovim putem još jednom da se zahvalim divnoj ženi sa Velikim Srcem Dr Violeti Skorobać Ašanin njenom osoblju sa klinike svima koji su bili uključeni u organizaciju ovako velikom,značajnom i uspešnom projekatu za Srbiju! Zahvaljujem svim srcem!

Zorica V.

Vrlo profesionalna komunikacija i više nego profesionalna usluga.Ako bih bilo šta u budućnosti radio moj izbor bi bio isključivo bolnica „DIONA“ i Doktorka Violeta. P.S.Veliko hvala sestri Dragani na punoj podršci pre,tokom i nakon operacije!

Predrag V.

Sve pohvale!!! Predivna ordinacija kao i Doktorka i sestre! Najbolja u gradu „DIONA“

Jelena T.

Moje zadovoljstvo što sam odabrala ovu ordinaciju je veliko,svi segmenti od prvog pregleda do današnje tromesečne kontrole su brilijantni,prvenstveno zahvaljujući stručnosti i posvećenosti Doktorke Violete kao i svog pratećeg osoblja.Volimo Vas i sve ostale estetske intervencije radićemo kod Vas sa punim poverenjem.

Ana V.

Jako je bitno i lepo što pored velike stručnosti Dr Violete i njenog osoblja postoji vrlo lep odnos prema pacijentu pun ljubavi,komunikacije i velike podrške.Hvala Vam svima ,Dr Violeti i njenom sjajnom osoblju!

Lea

„Ono što vam ne podari majka priroda, podari vam Doktorka Violeta“  je rečenica koju ću u budućnosti definitivno koristiti.  Na tome, strpljenju, pažnji , razumevanju  i  „prevelikoj“ mrvi samopoštovanja sam vam neizmerno zahvalna. 

S ljubavlju i poštovanjem vaša Tijana

Humanitarna organizacija  „Prijatelj  u nevolji“  dodeljuje ZAHVALNICU za dobročinstvo,plemenitost i pruženu podršku „DIONI „. Lepo je imati prijatelja , a još lepše biti prijatelj u nevolji.

Humanitarna organizacija

Dragi Doktori hvala Vam što ste moju predivnu majku učinili savršenom.

Strahinja

Kolektivu Klinike „DIONA“, uz neopisivu radost,što je moja operacija uspešno završena osećam,takođe neizmernu zahvalnost prema svima koji ste uzeli učešća, u mom slučaju od prvog susreta do današnjeg dana, slabe su reči koje bi opisale takvo poštovanje i zahvalnost, koje ja osećam prema svima Vama. Volim vas sve i obožavam a posebno moju Doktorku.

Vasa Jelena

Poslije intervencije koju sam obavila mogu samo reći da sam prezadovoljna.Kao prvo doktorka Violeta me je oduševila svojim izgledom,toplinom,pristupom,lepotom i što je najvažnije u potpunosti mi je objasnila cjelokupnu intervenciju i napravila pravi izbor za mene...Presrećna sam,Hvala puno Doktorki Violeti što me je učinila sada kompletnom ženom koja je prezadovoljna svojim grudima.

Jelena J.

Svi u bolnici „DIONA“  su izuzetno požrtvovani za pacijente što je izuzetno važno,sam pristup radi ohrabrenja pacijenta u izvođenju estetskog zahvata. Hvala vam super ste!

Tijana R.

Prezadovoljna sa stručnošću,a najviše rezultatom posle obavljene operacije.Pored izraženog profesionalizma ,odnos između osoblja i pacijenata je topao i otvoren.Klinika perfektna,čista.Sve u svemu oduševljena sam.

Mina S.

Dragi Doktori hvala Vam što ste moju predivnu majku učinili savršenom.

Strahinja

Svi u bolnici „DIONA“ su izuzetno požrtvovani za pacijente što je izuzetno važno, sam pristup radi ohrabrenja pacijenta u izvođenju estetskog zahvata. Hvala vam super ste!

Tijana R.