Zatezanje stomaka - abdominoplastika

Abdominoplastika (zatezanje stomaka) nije samo estetska potreba, možemo je smestiti i u funkcionalnu, u okviru nje rešavate problem trbušnih kila ili sprečavate nastanak istih.

Kada razmišljate o svom stomaku, pomislite da bi Vam prijao stomak zategnut kao posle dugogodišnjeg vežbanja. Posledice trudnoća ili naglog mršavljenja ostaju vidljive na stomaku u vidu strija ili viška kože. Niste ni svesni, kako možete dobro da izgledate relativno jednostavnim hirurškim postupkom zatezanja stomaka.

Zatezanjem stomaka do struka iz snova

U uslovima opšte anestezije, rezom iznad pubičnog i u nivou preponskog regiona ukloni se višak kože do iznad pupka. Napravi se novi pupak, oblika po Vašoj želji (ovalni, romboidni, srcoliki...), zategnu se pravi i kosi mišići trbuha, tako da sa ovom tehnikom pored skidanja sala sa stomaka, rešavamo i problem trubušnih kila, a istovremeno omogućujemo Vam struk iz Vaših najvećih snova.

U bolnici ostajete 24 sata zbog dranova koje imate. Dobijate steznik koji je prevencija od seroma i potpomaže zarastanju rana. Bol se eliminiše analgeticima i traje sedam dana. Konci se neskidaju ili se uklanjaju nakon 15 dana u zavisnosti od vrste korišćenih šavova.

zatezanje stomaka - abdominoplastika
abdominoplastika
zatezanje stomaka 1
zatezanje stomaka 2
zatezanje stomaka 3
zatezanje stomaka 4
zatezanje stomaka 5
zatezanje stomaka 6
zatezanje stomaka 7
zatezanje stomaka 8
zatezanje stomaka 9
zatezanje stomaka 10
zatezanje stomaka 11
zatezanje stomaka 12
zatezanje stomaka 13
zatezanje stomaka 14
zatezanje stomaka 15
zatezanje stomaka 16
zatezanje stomaka 17

KONTAKTIRAJTE NAS KLIKOM NA DUGME

google-voice

Mobilni

whatsapp

WhatsApp

viber

Viber

email

E-mail