Ultrazvučna liposukcija

Ultrazvučna liposukcija lica i tela je idealna metoda koja se koristi za lečenje gojaznosti. Uklanja višak masti, zateže kožu i potpuno preoblikuje telo i lice.

 

Da li ste zainteresovani da nosite nekoliko brojeva manju odeću i da opet imate mladalačku figuru? Sigurno da jeste! To Vam može pružiti jedna od najpreciznijih i najbezbednijih metoda u oblikovanju tela, ultrazvučna liposukcija kojom se ukljanja višak kilograma, zateže koža lica i tela.

Postupak ne oštećuje krvne sudove i nervna vlakna. Nemate modrica ni bolova. Isključena je mogućnost tromboza i masne embolije. Radi se u lokalnoj anesteziji.

Posle ultrazvučne liposukcije korigovati ishranu

Ovom tehnikom se uklanja i do 18 kg u jednom danu. Nakon intervencije isključuje se iz ishrane: so, šećer, suhomesnati i hlebni proizvodi, alkoholna i gazirana pića. Nosite steznik mesec dana i imate 20 limfnih masaža. Neposredno posle intervencije neophono je što više da šetate, sve u cilju uklanjanja otoka.

Metabolizam se ubrzava, pa spontano gubljenje masti se nastavlja narednih godinu dana. Jedini način da se rešite velikog viška kilograma i brzo vratite svakodnevnim aktivnostima je ultrazvučna liposukcija, koja se osim u nekoliko svetski priznatih klinika, jedinstveno primenjuje i u Dioni.

ultrazvučna liposukcija
ultrazvučna liposukcija 1
liposukcija
liposukcija 1
ultrazvučna liposukcija 3
ultrazvučna liposukcija 4
ultrazvučna liposukcija 5
liposukcija 4
liposukcija 5
liposukcija 6
liposukcija 7
liposukcija 8
liposukcija 9
liposukcija 10
liposukcija 11
liposukcija 12
liposukcija 13