Saznajte više o hirurškim procedurama koje će vam pomoći da vašem telu povratite njegov mladalački izgled sa odmah vidljivim rezultatima. Bez dugotrajnih iscrpljujućih dijeta! Tim iskusnih hirurga pružiće vam vrhunske rezultate vodeći računa o vašem zdravlju. Možete se rešiti i do 18 kg u jednom danu ultrazvučnom liposukcijom, a tehnikom “Brazilian Tummy tuck” imaće te ravan stomak. 

Uvećanje nogu i potkolenica je procedura koja značajno može dapoboljša izgled nejednakih ili deformisanih nogu. Uvećenje potkolenica i butina mašću je jednostavnija tehnika za pacijenta.
Pacijenti koji su izgubili veliku količinu kilograma se često suočavaju sa problemom viška kože koji može da se ukloni hirurškim putem, kompletnim zatezanjem tela.
Operacije koje se kombinuju su najčešće uvećanje ili smanjivanje grudi sa dermolipektomijom, liposukcijom i transferom masti u zadnjicu ili noge.
Vaginoplastika obuhvata mnogobrojne hirurške prcedure u regiji vagine. Sprovodi se u rekonstruktivne ili estetske svrhe. Sužavanje vagine i podmlađivanje vagine su dve najčešće hirurške procedure vaginoplastike, kojima se pacijentkinje podvrgavaju.
Mehanička liposukcija ili transfer masti je jedna od najstarijih i tradicionalnih tehnika oblikovanja tela.
Ultrazvučna liposukcija lica i tela je idealna metoda koja se koristi za lečenje gojaznosti. Uklanja višak masti, zateže kožu i potpuno preoblikuje telo i lice.
Abdominoplastika (zatezanje stomaka) nije samo estetska potreba, možemo je smestiti i u funkcionalnu, u okviru nje rešavate problem trbušnih kila ili sprečavate nastanak istih.
Povećanje zadnjice mašću - lipofiling je popularna tehnika u estetskoj hirurgiji i manje zahtevna za pacijenta.