Zatezanje lica - Face lifting

Zatezanje lica (face lifting) je jedna od najefektnijih operacija i daje izvaredne rezultate.

Najveći broj pacijenata želi da se podvrgne ovom zahvatu. Verovatno Vam se dogodilo da ste bili oduševljeni izgledom Vaše prijateljice ili prijatelja, a pri tome Vam nisu saopštili da su se podvrgli zatezanju-liftingu lica.

Kompletan lifting podrazumeva podizanje i zatezanje čeonog, slepočnog i srednjeg dela lica, kao i vrata. Na ovaj način možete se podmladiti i više od deset godina. Podižu se i zatežu mišići, kao i koža lica i vrata. Ožiljak je sakriven ispred i iza uha i u kosmatom delu glave. Operacija zatezanja lica se može se kombinovati sa ostalim intervencijama na licu, kao što su dermoabrazija ili popunjavanje raznim filerima, mašću, odnosno ubacivanje implantanata u jagodice ili bradu.

Operacija zatezanja lica ne iziskuje dug oporavak 

Zatezanje lica se radi u analgosedaciji sa lokalnom infiltrativnom anestezijom. U bolnici boravite dva dana. Zavoji se uklanjaju peti dan i pere se kosa. Konci, ukoliko su spoljašnji uklanjaju se sedmog i 14-og dana. Nakon operacije nemate osećaj bola. Utrnulost uha traje do 3 meseca. Zatezanje lica se moze uraditi ultrazvukom, efekat je dobar i jednak je klasičnom kožnom liftingu.

Oporavak traje 7 do 15 dana. Zatezanje lica je operacija koja  pacijentu pričinjava najveće zadovoljstvo, jer vas brzo i jednostavno vraća u mlađe dane.

Pogledajte video gde je detaljno objašnjena metoda liftinga.

Zatezanje lica 1
Zatezanje lica 2
Zatezanje lica 3
Zatezanje lica 4
Zatezanje lica 5
Zatezanje lica 6
Zatezanje lica 7
Zatezanje lica 8
Zatezanje lica 9

KONTAKTIRAJTE NAS KLIKOM NA DUGME

google-voice

Mobilni

whatsapp

WhatsApp

viber

Viber

email

E-mail