Oblikovanje i povećanje usana

Usne su Vam tanke i neupadljive? Želeli biste da imate punije i oblikovane usne? Oblikovanje i povećanje usana je intervencija koja vam je potrebna.

Sve su to pitanja koja postavljate sebi za jednu malu intervenciju koja Vam puno znači. Oblikovanje i povećanje usana je efektna i jednostavna metoda za postizanje prirodno lepih, senzualnih i „mlađih“ usana. Intervencija se radi u lokalnoj - blok anesteziji. Mogu se oblikovati privremenim ili stalnim materijalima ili operativnim zahvatom.

Povećanje usana je metoda koja daje trajne rezultate

Privremeni preparati se razgrađuju - nestaju nakon 3 do 12 meseci. Stalni preparati trajno povećavaju i oblikuju usne. Usne se mogu povećavati i pomoću sopstvene masti. Postupak je isti kao i kod lipofilinga lica. Količina masti koja se infiltrira je 3ml masti po usni. Oblikovanje traje nekoliko minuta, a otok nestaje za 7 do 15 dana.

Da bi vaše usne bile savršene neophodne su masaže 48 sati nakon popunjavanja. Masaže se rade u tri pravca mesec dana. Ovim tehnikama možete sprečiti nastajanje ili ukloniti već postojeće bore oko usana. Komplikacije gotovo da ne postoje, jedina mogućnost jeste prerana resorpcija ubačenog materijala.

Razmislite dobro pre donošenja odluke o ubrizgavanju stalnog materijala, efekat koji dobijate takvim povećanjem usana je za ceo život, a njegovo uklanjanje je nemoguće.

oblikovanje i povećanje usana
oblikovanje i povećanje usana 2
oblikovanje i povećanje usana 3
oblikovanje i povećanje usana 4
oblikovanje i povećanje usana 5
oblikovanje i povećanje usana 6
oblikovanje i povećanje usana 7
oblikovanje i povećanje usana 8
oblikovanje i povećanje usana 9
oblikovanje i povećanje usana 10
oblikovanje i povećanje usana 11
oblikovanje i povećanje usana 12
oblikovanje i povećanje usana 13
oblikovanje i povećanje usana 14
oblikovanje i povećanje usana 15

KONTAKTIRAJTE NAS KLIKOM NA DUGME

google-voice

Mobilni

whatsapp

WhatsApp

viber

Viber

email

E-mail