Niko nije imun na lepo lice, svi želimo da zadržimo lepotu i mladalačku jedrinu, a pojavljivanje prvih znakova starenja je upravo na licu. Face lifting, temporalni i frontalni lifting, zatezanje vrata, čela, podizanje obrva, estetska korekcija gornjih i donjih kapaka, korekcija ušiju, estetska i funkcionalna operacija nosa, podmlađivanje sopstvenim masnim ćelijama -matičnim ćelijama,  i mnoge druge sigurne hirurške procedure lica garancija su vrhunskih rezultata hirurga Dione.

Pomoću operativnog zahvata podizanje obrva, obrve se mogu podići jednostavno i efikasno, za svega 10 minuta.
Operacija, podizanje kapaka, daje licu odmorniji, zdraviji i lepši izgled, „živahan pogled i bolje raspoloženje”.
Dermoabrazija je procedura kojom se vrši podmlađivanje lica i kojom se tretira površinski sloj kože i stimuliše nastanak novog, ujednačenijeg sloja kože.
Konturiranje lica može Vašem licu dati mladalački izgled ili poboljšati oblik nosa, brade ili jagodica. Konturiranjem i popunjavanjem određenih delova lica možete vratiti jedrinu koju ste starenjem izgubili.
Lipofiling lica je odličan način za isticanje crta mršavih lica uz pomoć masnih ćelija iz sopstvenog tela.
Implanti za lice su specijalno oblikovani silikonskimaterijali kompatibilni sa tkivom, dizajnirani da poboljšaju ili uvećaju anatomiju Vašeg lica.
Mnogo pacijenata se nosi sa dugogodišnjim problemima sa samopouzdanjem zbog izgleda ušiju. Kao posledica toga, sve više ljudi se odlučuje za korektivnu operaciju ušiju.
Zatezanje lica (face lifting) je jedna od najefektnijih operacija i daje izvaredne rezultate.
Usne su Vam tanke i neupadljive? Želeli biste da imate punije i oblikovane usne? Oblikovanje i povećanje usana je intervencija koja vam je potrebna.
Efekat operacije slepoočnog zatezanja lica je zategnut i podignut spoljašni ugao oka i spoljašni deo obrva.
Nos kao centralna figura na licu zauzima značajno mesto u estetskom i fukcionalnom smislu.
Zatezanja vrata je operacija koja uklanja višak masti i kože sa regiona linije vilice i daje sjajne rezultate u vidu mladalačke donje vilice, vrata i dekoltea.
Kada se pojavi veliki broj bora na čelu, nivo obrva je ispod dozvoljenog, vreme je da razmišljate o frontalnom, takozvanom čeonom liftingu. Jer upravo zatezanje čela može rešiti taj problem.