Povećanje grudi

Povećanje grudi je jedna od najpopularnih operacija u estetskoj hirurgiji. U zavisnosti od kvaliteta kože i potkože i izbora proteza, operacija se radi ispod mišića ili ispod fascije mišića.

 

Problem malih i relativno opuštenih grudi se rešava umetanjem implantanata. Ovo je jedna od najpopularnih operacija u estetskoj hirurgiji. U zavisnosti od kvaliteta kože, potkože i izbora proteza, operacija povećanja grudi se radi ispod mišića ili ispod fascije mišića. Adekvatan izbor implantanata dovešće Vas do savršenih grudi..

Povećanje grudi za prirodnu lepotu 

Operacija traje 45-90 min. Ukoliko su implantati ispod mišićne fascije nemate bolova, samo osećaj pritiska na grudni koš, koji traje tri dana. Ruke se normalno pomeraju. Ukoliko ste ugradili proteze ispod mišića, bol je prisutan 7 dana, prvih 15 dana ruke pokrećete do visine ramena, a nakon toga morate da podižete ruke iznad ramena. Mesec dana ne dižete ništa teško, niti  vozite auto. Operativni rezovi se prave ispod dojke, u nivou bradavice, u pazuhu, ili kroz pupak (endoskopski). Proteze mogu biti okrugle (nisko srednje i visoko profilne) sa kohezivnim gelom I i II i bio-dimenzionalne (anatomske dugog, srednjeg i kratog vrata, niskog, srednjeg i visokog profila) sa visko-kohezivnim gelom III ili proteze punjene fiziološkim rastvorom.

Proteze za povećanje grudi se biraju u odnosu na afinitet pacijentkinje. Da li želimo okrugle ili prirodne grudi? Za prirodno lepe grudi preporučujemo anatomske – biodimenzionalne implantate (punjene visoko kohezivnim gelom tip III). Steznik nosite mesec dana. Mesec dana nakon povećanja grudi možete se vratiti se svakodnevnim aktivnostima.

Ne ugrađujte proteze pre 18 godine. Nakon porođaja pričekajte sa "ugradnjom" implantanata 6-12 meseci. Budite informisani o vrsti implantanata koje "ugrađujete!

Pogledajte video gde je detaljno objašnjena procedura povećanja grudi i saznajte mnoge bitne informacije.

povećanje grudi
povećanje grudi 1
povećanje grudi 2
povećanje grudi 3
povećanje grudi 4
povećanje grudi 5
povećanje grudi 6
povećanje grudi 7
povećanje grudi 8
povećanje grudi 9
povećanje grudi 10
povećanje grudi 11
povećanje grudi 12
povećanje grudi 13
povećanje grudi 14
povećanje grudi 15
povećanje grudi 16
povećanje grudi 17
povećanje grudi 18