Podizanje i smanjenje grudi

Ovo jedna od zahtevnijih operacija, kojom dolazite do željenog oblika, veličine i izgleda grudi. Postoji veliki izbor tehnika za podizanje i smanjivanje grudi.

Imate opuštene ili prevelike dojke i hteli biste da se reši Vaš problem. Rešenje Vašeg problema vraća Vam samopouzdanje i zadovoljniji ste sobom. Podizanje grudi, kao i njihovo smanjenje, pripadaju grupi zahtevnijih estetsko-rekonstruktivnih operacija, kojom dolazite do željenog oblika, veličine i izgleda grudi.

Smanjivanje i podizanje dojki u zavisnosti od veličine se može uraditi različitim tehnikama koje za sobom ostavljaju: ožiljak oko bradavice ili oko bradavice i vertikalni ili oko bradavice, vertikalni i horizontalni ožiljak (u brazdi ispod dojke).

Podizanje grudi za njihov veći volumen

Operacija traje nekoliko sati. Zahteva Vaše dobro opšte zdrastveno stanje. Na mestu ožiljka nosite specijalne flastere 6 nedelja, kada se uklanjaju.Ožiljci vremenom potpuno izblede. Nemate osećaj bola nakon intervencije podizanja grudi. U slučajevima kada su dojke opuštene i prazne, koža se redukuje, a volumen se nadoknadi implantatima, koji grudima daju dugogodišnju jedrinu.

Steznik nosite mesec dana. Ovo je operacija koja  daje maksimalni estetski efekat. Podizanje grudi bi trebalo da uradite kada završite sa rađanjem i dojenjem. Smanjivanje grudi se savetuje nakon 18 godine ukoliko njihova veličina narušava Vaše zdravlje u smislu, iskrivljenja kičme ili rana koje stvaraju trake od grudnjaka u predelu ramena ili rana ispod dojki. U prvih godinu dana ne preporučuje se sunčanje grudi, jer može da naruši kvalitet ožiljka.

podizanje i smanjivanje grudi
podizanje grudi
smanjivanje grudi
podizanje i smanjivanje grudi 2
podizanje i smanjivanje grudi 3
podizanje i smanjivanje grudi 4
podizanje i smanjivanje grudi 5
podizanje i smanjivanje grudi 6
podizanje i smanjivanje grudi 7
podizanje i smanjivanje grudi 8
podizanje i smanjivanje grudi 9
podizanje i smanjivanje grudi 10
podizanje i smanjivanje grudi 11
podizanje i smanjivanje grudi 12
podizanje i smanjivanje grudi 13
podizanje i smanjivanje grudi 14
podizanje i smanjivanje grudi 15
podizanje i smanjivanje grudi 16

KONTAKTIRAJTE NAS KLIKOM NA DUGME

google-voice

Mobilni

whatsapp

WhatsApp

viber

Viber

email

E-mail