Jedan od glavnih atributa ženstvenosti su grudi, kao simbol materinstva  i opsesija su oba pola. Da li ste izgubili oblik i obim vaših grudi, zbog trudnoće, gubitka težine ili godina? Da li sanjate da imate skladno oblikovane grudi i zanosni dekolte? Obezbedite prirodnost vaših grudi sopstvenim masnim ćelijama ili implantatima.

Sekundarna rekonstrukcija dojke je operacija rezervisana za sve pacijentkinje kojima je već uklonjena dojka.
Operacije sopstvenim tkivom imaju nešto duži postoperativni oporavak, ali su trajniji udaljeni  kozmetski rezultati.
Pacijentkinja kod kojih je na predhodnoj operaciji uklonjena I bradavica (mamila), nakon 3-6 meseci  podvrgava se rekonstrukciji.
Dojka se može preoblikovati ili popuniti i sopstvenim masnim ćelijama.
Povećanje grudi je jedna od najpopularnih operacija u estetskoj hirurgiji. U zavisnosti od kvaliteta kože i potkože i izbora proteza, operacija se radi ispod mišića ili ispod fascije mišića.
Ovo jedna od zahtevnijih operacija, kojom dolazite do željenog oblika, veličine i izgleda grudi. Postoji veliki izbor tehnika za podizanje i smanjivanje grudi.
Uvećane muške dojke mogu prestavljati ozbiljan estetski problem kod muškarca.
Primarna rekonstrukcija dojke je rešenje za pacijentkinje sa ranim stadijumom bolesti. Tada se istovremeno nakon operacije koja joj pruža hirurško lečenje istovremeno uradi i rekonstrukcija dojke.
Na osnovu brojni istraživanja došlo se do saznanja da 7 do 10 procenata karcinoma dojke je uslovljeno genskim mutacijama.