Proces starenja je fiziološki proces i kao takav je nezustavljiv. Ipak, savremenom čoveku su na raspolaganju naučne, medicinske metode koje mu pomažu da ostane dugo vitalan, zdrav i da doživi duboku starost, a da pri tom izgleda lepo i  mladalački. Tretmani podmlađivanja  (Anti-aging) su novija grana medicine koja se bavi   problemom starenja i  ima sve  veću popularnost. U bolnici Diona svakom pacijentu se pristupa sa punom pažnjom, određujući individualne terapije u skladu sa najsavremenijim estetskim tehnikama i tehnikama i procedurama podmlađivanja.

Hemijski piling je intervencija kojom se poboljsava tekstura i izgled kože usled pigmentacija na koži (mrkih mrlja), akni i crnih komedona, finih bora, ožiljaka nastalih nakon akni ili grube kože nastale usled oštećenja Suncem ili zbog starosti.
Najnovija Vortex Fusion tehnologija površinskog i dubinskog čišćenja kože, pomaže da kožu očistite od površinskih naslaga i dubinski očistite svaku poru od bubuljica, raznih zapušenja i zagađenja.
Neuromodulatori su injekcije za ublažavanje bora iz botulinum toksina.
Mezokokteli, dermatološki tretman koji se radi u lokalnoj anesteziji (krema), obavlja se tankim iglama kojima se ubacuju hranjive materije, minerali i vitamin u mesoderm čime koža postaje hidrirana, deblja i zdravija.
Kada niste spremni na duži postoperativni oporavak, možete izabrati neinvazivne tehnike podmlađivanja lica kao što su popunjavnje bora i ostalih delova lica u različitim nivoima.

Mezoniti predstavljaju novu metodu nehirurškog podmlađivanja i zatezanja kože.

Hijaluron fileri spadaju u nehirurške procedure podmlađivanja - anti ageing tretmane.