O nama

Osnovana 2000 godine, Specijalna bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estesku hirurgiju Diona, danas se s pravom svrstava u red najeminentnijih specijalnih bolnica u Srbiji. Smeštena u  samom centru Beograda, u mirnom delu opštine Vračara, u prostoru od 550 m², potpuno je prilagođena potrebama vrhunske hirurgije, privatnosti, komfora i sigurnosti pacijenata, na nivou vrhunskih svetskih klinika.

Po svojim kapacitetima: recepcijom i prijemnim delom, komfornim jednokrevetnim i dvokrevetnim apartmanima, sobom za fizikalnu terapiju i masažu i drugim sadržajima, Diona pruža svojim pacijentima udobnost i privatnost u rangu hotela visoke klase. Postoperativno, pacijentima su, za udoban i brz oporavak i uživanje na raspolaganju prostrana privatna bašta, terasa i druge udobnosti. Sa svojim ordinacijama specijalista, previjalištima, dve operacione sale sa najnovijom medicinskom opremom i aparatima potrebnim za izvođenje plastične, rekonstuktivne i estetske hirurgije, Specijalna bolnica Diona je ostvarila najviše svetske standarde medicinske prakse.

Sve operacije i intervencije, kao i celokupan oporavak naših pacijenata obavlja se u Dioni, uz podršku tima iskusnih hirurga, anesteziologa i medicinskog osoblja. Bolnica Diona radi u skladu sa EU standardima za pružanje bezbedne, kvalitetne i etične zdravstvene usluge. Sve edukacije se pažljivo biraju u skladu sa napretkom novih tehnologija i tehnika, vodeći računa da li te inovacije budu prihvaćene od strane naših pacijenata, pružajući im bezbedne i vrhunske rezultate.

Specijalna bolnica Diona je sertifikovana ISO 9001/2015, i u procesu je akreditacije po nemačkom standardu.

Diona je član brojnih referentnih domaćih i međunarodnih udruženja - Asocijacije privatnih zdravstvenih ustanova Srbije,  Evropske federacije bolnica i ISAPS-a.

Najčešće operacije koje se izvode

Diona svojim uslugama pokriva širok spektar plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, a najčešće izvedene procedure su  kombinovane operacije grudi, stomaka i zadnjice; liposukcije,  trasferi masti u pojedine delove tela i lica, fejs liftinzi i operacije nosa. Takodje, za operacije grudi se biraju prirodne proteze koje pomažu da garancija za izgled bude doživotna.

Inovacije

Naše stremljenje je uvek bilo da se upravljamo prema inovacijama i stalno se unapređujemo u skladu sa novim tehnologijama, ali strogo uzimajući u obzir bezbednost pacijenata.

Od strane ISAPS-a Dioni je dodeljen medjunarodni kurs u oblasti preoblikovanja tela, koji je održan u oktobru 2015 i prograšen od strane edukativnog odbora ISAPS-a kao “kurs koji je pomerio granice edukacije”. Kurs pod imenom “European- Brasilian Synergy: Reshaping The Body” je sadržao četiri hirugije koje su se satelitski prenosile i koje su urađene za osam sati: Total Body Lifting (Carlos del Pino Rocho) Buttocks Augmentation With Implants (Raul Gonzalez) Implants Replacement (Mario Pelle Ceravolo)i kombinovana operacija. Kurs je sadržao video edukaciju sa 14 profesora iz EU, Severne i južne Amerike, i bliskog istoka.

U skladu sa najnovijim svetskim trendovima u oblasti Anti-aging, našim pacijentima stoji na raspolaganju HydraFacial MD® najsavremenija Vortex Fusion tehnologija, tretmana čišćenja, nege i lečenja kože lica i tela.

Za više informacija molimo vas da nas pozovete +381 65 244 3002 whatsapp viber