O nama

Osnovana 2000 godine, Specijalna bolnica za plastičnu, rekonstruktivnu i estesku hirurgiju Diona, danas se s pravom svrstava u red najeminentnijih specijalnih bolnica u Srbiji. Smeštena u samom centru Beograda, u mirnom delu opštine Vračara, u prostoru od 550 m², potpuno je prilagođena potrebama vrhunske hirurgije, privatnosti, komfora i sigurnosti pacijenata, na nivou vrhunskih svetskih klinika.

 

Po svojim kapacitetima: recepcijom i prijemnim delom, komfornim jednokrevetnim i dvokrevetnim apartmanima, sobom za fizikalnu terapiju i masažu i drugim sadržajima, Diona pruža svojim pacijentima udobnost i privatnost u rangu hotela visoke klase. Postoperativno,  pacijentima su, za udoban i brz oporavak i uživanje na raspolaganju prostrana privatna bašta, terasa i druge udobnosti. Sa svojim ordinacijama specijalista, previjalištima, dve operacione sale sa najnovijom medicinskom opremom i aparatima potrebnim za izvođenje plastične, rekonstuktivne i estetske hirurgije, Specijalna bolnica Diona je ostvarila najviše svetske standarde medicinske prakse.

Sve operacije i intervencije, kao i celokupan oporavak naših pacijenata obavlja se u Dioni, uz podršku tima iskusnih hirurga, anesteziologa i medicinskog osoblja. Bolnica Diona radi u skladu sa EU standardima za pružanje bezbedne, kvalitetne i etične zdravstvene usluge. Sve edukacije se pažljivo biraju u skladu sa napretkom novih tehnologija i tehnika, vodeći računa da li te inovacije budu prihvaćene od strane naših pacijenata, pružajući im bezbedne i vrhunske rezultate. 

Specijalna bolnica Diona je sertifikovana ISO 9001/2008, i u procesu je akreditacije po nemačkom standardu.

Diona je član brojnih referentnih domaćih i međunarodnih udruženja - Asocijacije privatnih zdravstvenih ustanova Srbije,  Evropske federacije bolnica i ISAPS-a.

Najčešće operacije koje se izvode 

Diona svojim uslugama pokriva širok spektar plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, a najčešće izvedene procedure su  kombinovane operacije grudi, stomaka i zadnjice; liposukcije,  trasferi masti u pojedine delove tela i lica, fejs liftinzi i operacije nosa. Takodje, za operacije grudi se biraju prirodne proteze koje pomažu da garancija za izgled bude doživotna.

Inovacije

Naše stremljenje je uvek bilo da se upravljamo prema inovacijama i stalno se unapređujemo u  skladu sa novim tehnologijama, ali strogo uzimajući u obzir bezbednost pacijenata.

Od strane ISAPS-a Dioni je dodeljen medjunarodni kurs u oblasti preoblikovanja tela, koji je održan u oktobru 2015 i prograšen od strane edukativnog odbora ISAPS-a kao “kurs koji je pomerio granice edukacije”. Kurs pod imenom “European- Brasilian Synergy: Reshaping The Body” je sadržao četiri hirugije koje su se satelitski prenosile i koje su urađene za osam sati: Total Body Lifting (Carlos del Pino Rocho) Buttocks Augmentation With Implants (Raul Gonzalez) Implants Replacement (Mario Pelle Ceravolo) i kombinovana operacija. Kurs je sadržao video edukaciju sa 14 profesora iz EU, Severne i južne Amerike, i bliskog istoka.

U skladu sa najnovijim svetskim trendovima u oblasti Anti-aging, našim pacijentima stoji na raspolaganju HydraFacial MD® najsavremenija Vortex Fusion tehnologija, tretmana  čišćenja, nege i lečenja kože lica i tela.

Za više informacija molimo vas da nas pozovete +381 65 244 3002   22